Adakah anda akan membiarkan diri anda terus menerus ternganga dan mengidam melihat kecantikan perkahwinan orang lain? Kini tiba giliran anda pula!
KETAHUI RAHSIA MENDAPATKAN PERKAHWINAN INDAH DAN MENAKJUBKAN YANG DIGUNAPAKAI OLEH PAKAR PERUNDING PERKAHWINAN MALAYSIA!

Tahukah anda, 80% daripada perkahwinan di Malaysia nampak kurang seri dan sungguh biasa kerana kurang perancangan dan idea kreatif!

 

 

Dari meja ImpianPengantin.com,

 

Apa khabar para bakal pengantin semua?

Adakah anda masih tertanya-tanya apa yang perlu dilakukan setelah perkataan keramat "KAHWIN" diucapkan? Tidak kiralah daripada mulut kekasih anda ataupun Ibu atau bakal Mak Mentua anda. Adakah anda akan lari dan memberikan banyak alasan? Atau fokus dan nekad meneruskan hajat di hati bagi mengelakkan kekasih anda terlepas di tangan orang lain? Semestinya anda bimbang mengenai:

 • Wang yang tidak mencukupi lebih-lebih lagi jika hantaran yang diminta berpuluh ribu

 • Di mana ingin bermula? Lebih-lebih lagi anda anak yang sulong dalam keluarga dan kebanyakan rakan-rakan belum mendirikan rumahtangga!
 • Kursus Kahwin? Ujian HIV?

 • Taktik lulus temuduga di pejabat Kadhi dengan gilang gemilang!!

 • Di mana nak dapatkan baju cantik? Katering bajet?

 • Bermacam-macam lagi hal yang boleh membuatkan anda jadi gila dan sibuk tak tentu hala!

Jelas sekali, majlis perkahwinan merupakan antara hari yang paling penting dalam hidup anda. Merancang impian seharusnya pengalaman menyeronokkan, mengembirakan, dan PALING penting, TIADA stress! Tetapi, realitinya jauh berbeza… anda akan rasa tertekan dengan 1001 perkara-perkara kecil yang SANGAT memeningkan semasa membuat perancangan ini.

Untuk pengetahuan anda, kebanyakan pasangan pengantin telah melakukan pelbagai kesilapan sewaktu merancang majlis. Mereka terlupa perkara-perkara kecil, membuat keputusan yang salah dan banyak perkara tidak diuruskan dengan baik. Apatah lagi anda tiada masa untuk mencari "bargain" di dalam mendapatkan katering, jurugambar dan mak andam!

Persoalannya, sanggupkah anda dimalukan di hadapan semua tetamu semasa majlis PALING bersejarah dalam hidup anda. Lebih malang lagi, anda akan menyesali peristiwa tersebut seumur hidup. Nauzubillah…!!

Tidakkah anda mahu melakukan APA SAHAJA untuk menghasilkan impresi yang terbaik kepada para tetamu? Sekaligus, memastikan semua perkara berjalan lancar dan diuruskan dengan sempurna?

Jawapan anda, semestinya YA!


 

LECEHNYA..!


Oleh kerana mahu mendapatkan hasil kerja yang TERBAIK, anda akan pergi mencari pelbagai jenis tips di merata-rata tempat. Anda akan cari…bagaimana nak merancang bajet, bagaimana nak pilih jurufoto, apa senarai kerja yang harus dibuat dan macam-macam lagi.

Namun, tidak semua sumber panduan boleh diperoleh secara percuma. Dan yang lebih penting, anda tidak akan menemui semua maklumat daripada SATU sumber sahaja. Anda perlukan BAaaaNYAK sumber.

Lihat berapa banyak harga dan masa yang perlu anda peruntukkan untuk mendapatkan kesemua tips ini..
 

Cuba anda fikirkan sejenak,

 • Berapa banyak laman webkah yang perlu anda lawati untuk mendapat kesemua maklumat yang anda kehendaki mengenai perkahwinan?

 • Berapa banyak masakah yang perlu anda luangkan untuk mencari kesemua maklumat perkahwinan ini?

 • Berapa banyak wangkah yang perlu anda bazirkan untuk mendapatkan maklumat-maklumat ini?

Tahukah anda masa itu emas? Lebih-lebih lagi sekiranya anda bekerja?

 

Oleh itu,
 


Jika ANDA..
Sangat sibuk sehingga tiada masa untuk membuat perancangan perkahwinan.

Jika ANDA..
Tiada pengalaman menganjurkan majlis-majlis besar.

Jika ANDA..
Tahu ada banyak perkara yang perlu dilakukan. Tapi, anda tidak tahu yang mana satu hendak dimulakan dahulu.

Jika ANDA..
Perlukan lebih banyak idea-idea menarik yang dapat menghasilkan majlis yang LEBIH “happening”!

Jika ANDA..
Perlukan sebuah buku yang mengandungi SEMUA panduan dan tip untuk merancang majlis perkahwinan DAN seterusnya mengubah majlis perkahwinan yang dijangka suram dengan gemerlapan dan seri perkahwinan yang sepatutnya..

Jika ANDA..
Ingin tahun taktik "KJT" yang boleh diapplikasikan bagi membolehkan anda
menjimatkan wang lebih dari RM5,000

dan jika..
Anda mempunyai jawapan YA untuk semua persoalan di atas, anda sudah pun mempunyai sebab yang KUKUH mengapa anda PERLU membaca perenggan seterusnya.

JANGAN GUSAR! KAMI TELAH MEREALISASIKAN IMPIAN BERATUS PASANGAN PENGANTIN SEJAK TAHUN 2006 LAGI!

Petikan Akhbar Utusan Malaysia, 21 Februari 2010


Kami adalah salah seorang penaja pertandingan Gerbang Cinta anjuran akhbar terulung di Malaysia, UTUSAN MELAYU. Hasil mutu kerja-kerja kami bukan merupakan cakap kosong, malah telah lama mendapat pengiktirafan pelbagai pihak. Dengan pengalaman bertahun dalam menghadapi segala macam kerenah perancangan perkahwinan dan setelah menghadiri dan menyaksikan lebih dari 100 majlis perkahwinan yang pelbagai rupa, ragam, tema, standard dan juga aturcaranya, kami percaya ilmu yang kami ada patut dikongsikan bersama anda bagi memudahkan perjalanan majlis anda. Menyediakan dan menguruskan majlis perkahwinan memang merupakan minat kami yang utama. Kesukaran dan kepayahan kami tidak perlu anda rasai kerana semua panduan telah kami bukukan.

 

Bayangkan Diri Anda Selepas Memiliki dan Mempraktikkan Maklumat Yang Kami Berikan di dalam Panduan ImpianPengantin.com

 • Anda akan berasa jelas sejelas-jelasnya tentang apa yang perlu dilakukan sebaik sahaja keputusan untuk berkahwin dibuat. Terdapat 10 LANGKAH penting diterangkan bagi memastikan perjalanan perkahwinan anda berjalan dengan lancar!

 • Berjaya melangsungkan majlis perkahwinan anda dengan penuh kegembiraan dan dikagumi dan dipuji oleh semua orang kerana keunikan dan kehebatannya,

 • Anda pantas memikirkan cara mendapatkan wang sampingan bagi merealisasikan perkahwinan impian anda yang membolehkan anda menjana wang tanpa had.

 • Anda tahu rahsia SIAPAKAH yang dapat memberikan tawaran hebat busana pengantin, jurugambar, katering perkahwinan pada kadar HARGA TERENDAH!!


Ebook ini dapat berfungsi sebagai panduan kepada bakal pengantin dan keluarga dalam merancang majlis perkahwinan seperti yang didambakan.

Menerusi buku tersebut bakal pengantin dapat menentukan misi, visi dan objektif majlis masing-masing. Selain itu bakal pengantin dapat menganggarkan keperluan peruntukan bagi majlis yang bakal direalisasikan. Dengan ini bakal pengantin dapat membuat persediaan selengkapnya dari segi fizikal, mental, Persiapan dan juga ekonomi. Akhirnya, pengantin dapat melangkah ke gerbang perkahwinan dengan ceria dan lancar.

Persediaan awal membantu kelancaran majlis bak kata pepatah ‘Sediakan payung sebelum hujan’. Apa yang pasti garis panduan yang diberikan menerusi buku ini mempunyai aturan yang jelas, susunan yang kemas dan terperinci dan insyaallah majlis yang dirancang dapat
berjalan lancar.

Mohd Affandi & Nur Aina

Pemenang Peraduan Gerbang Cinta Mega Utusan Malaysia

 


Saya telah melihat dan membaca keseluruhan buku ini..Saya begitu teruja dan sungguh berasa bertuah kerana adanya buku sebegini yang memberi kami tunjuk ajar dalam masa 12 bulan sebelum majlis perkahwinan berlangsung..memang terlalu sesuai untuk kami..


Semua mempelai inginkan majlis yang gilang-gemilang laksana maharaja dan maharani dari kayangan tetapi ini tidak bermakna jika hanya mempelai merasainya, ia juga mestilah turut dirasai oleh ahli keluarga,saudara mara,sahabat andai dan tetamu yang hadir..


Memang mudah jika kita ikuti panduan buku ini dan isi kandungan buku ini sangat mudah difahami.  Ini membuatkan saya dan tunang tidak lagi bimbang dan kusut kepala memikirkan langkah dan apa yang perlu dilakukan terlebih dahulu..dan ia juga membuatkan kami tidak sabar untuk diijabkabulkan..

Ashraff & Nurul Shafeeni

Pasangan Finalis Peraduan Gerbang Cinta Mega Utusan Malaysia

 

Jaminan Tanpa Risiko!!!

Anda masih tidak yakin? Hajat di hati kami tidak lain dan tidak bukan adalah ingin memastikan anda dapat melaksanakan impian perkahwinan anda dengan saksama. Sekiranya anda dapati tiada satu pun teknik dan nasihat dalam ebook ImpianPengantin.com ini dapat membantu anda dalam mengecap apa yang anda hajati, anda boleh melaporkan kepada kami dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian dan kami akan memulangkan wang pelaburan anda semula.

Jika merancang majlis perkahwinan impian saya semudah ini seperti yang anda katakan, berapa yang perlu saya laburkan untuk memilikinya?

Hmmm…Inilah bahagian yang sering menjadi tanda tanya pada anda setelah membaca faedah-faedah yang diterangkan di atas. Berapakah yang perlu anda dilaburkan untuk ilmu pantas yang diberikan? Agak sukar bagi saya untuk menyatakan nilai sebenar ebook ini jika nak dibandingkan dengan perkongsian ilmu serta pengalaman kami selama 4 tahun sebagai perancang perkahwinan. Bayangkan harga masa yang akan anda belanjakan mencari maklumat mengenai perancangan perkahwinan. Telefon rakan/sanak-saudara, melilau ke sana ke mari, melayar berpuluh laman web semata-mata untuk mendapatkan yang terbaik bagi diri anda. Apakah nilainya sebuah panduan yang dapat menceritakan segalanya mengenai perancangan perkahwinan dan menjimatkan masa anda berpuluh jam?

Pelaburan yang perlu anda lakukan adalah sebanyak RM30 sahaja!

Ya, RM30.00 sahaja

harga ini cukup murah jika dibandingkan dengan kos telefon, pengangkutan dan kepenatan anda dalam mencari maklumat mengenai perancangan perkahwinan. Apatah lagi panduan ini boleh membantu memastikan anda merealisasikan impian perkahwinan yang anda tidak mungkin dapat anda bayangkan sebelum ini.

Anda masih rasa berat lagi?


Menyedari betapa pentingnya kejayaan dan kesempurnaan majlis perkahwinan anda, kami telah bermurah hati untuk memberikan anda bukan SATU tetapi ENAM Tawaran Bonus Percuma bernilai lebih dari RM200 !


BUKU GERAK KERJA (Bernilai RM50)

Buku Gerak Kerja bagi memudahkan anda mencatatkan segala aktiviti perancangan perkahwinan anda dan "keep track" segala tempahan dan statusnya

PENGURUS BAJET (Bernilai RM50)

Pengurus bajet yang memastikan majlis anda dalam lingkungan kemampuan anda. Pengurus bajet adalah dalam format Excel bagi memudahkan anda memanipulasikan data anda mengikut jumlah tetamu dan sebagainya.


PENGURUS TETAMU (Bernilai RM50)

Pengurus tetamu yang memudahkan anda merancang jemputan anda.

 

dan tidak lupa juga TIGA lagi bonus penting (Bernilai RM50)

 • Panduan Berkasih - Mengulas perkara-perkara pentng yang patut anda ketahui, bagi memastikan anda betul-betul pasti, si dialah sebenarnya yang anda harus kahwini dan sehidup semati dan juga tips-tips mantap yang dapat anda gunakan untuk menguatkan hubungan cinta anda dan seterusnya membuatkan si dia ingin membawa anda ke jinjang pelamin. Kunci si dia sekarang!

 • Panduan Mencari Pendapatan Sampingan - Kami tahu anda tentu dibelenggu oleh masalah kewangan apabila menimbang-nimbang hasrat untuk berkahwin. Jangan bimbang, panduan ini mampu menyelesaikan masalah anda!

 • Panduan Malam Pertama - Anda tidak akan tersipu-sipu malu dan takut malah berasa SUNGGUH YAKIN dalam menghadapi malam pertama! Anda akan berasa kemuncak kepuasan buat kali pertama!Kepiluan Perkahwinan

Perasaan pilu sewaktu majlis pernikahan..aku kini milik orang secara sahnya! Ayah..Emak..Thank you!

KeseronokanKeseronokan terpancar apabila perancangan perkahwinan berjalan lancar. Tidakkah anda inginkan majlis perkahwinan yang berjaya??  Gambar-gambar adalah di atas ihsan Green Apple Design & Photography

Beli Sekarang!

Semoga anda berjaya dalam usaha anda mendirikan majlis perkahwinan impian anda dengan penuh gilang-gemilang. Jika mereka bolehh berkahwin seindah ini, mengapa tidak anda??

Ikhlas dari kami,

P/S - Perlu diingatkan Ebook Panduan  ImpianPengantin.com mengandungi maklumat perancangan perkahwinan setempat yang dapat menjimatkan banyak masa dan wang anda! Kerja anda semuanya akan menjadi mudah. Kami percaya anda lebih suka menonton bola atau menonton wayang dari membuat kerja-kerja yang leceh!


P/P/S - Anda juga akan perolehi 6 Tawaran Bonus Percuma yang mungkin ditarik balik pada bila-bila masa sahaja serta Jaminan Tanpa Risiko pengembalian wang. Jadi amat berbaloi sekiranya anda bertindak sekarang juga.

P/P/P/S - Tidakkah anda ingin membahagiakan tunang atau kekasih anda dengan majlis impian beliau?  Oleh itu dapatkan panduan ini sekarang tanpa berlengah lagi.

P/P/P/P/S - Tahukah anda setiap pembeli ebook ImpianPengantin.com akan menerima lebih banyak lagi tips-tips berguna mengenai perkahwinan seperti dandanan, fesyen perkahwinan terbaru. Tak payahlah anda susah payah membeli majalah dan sebagainya untuk mecari idea! Semuanya pada harga RM30 sahaja!Home │ Tempah Pertanyaan
 

Satu lagi produk oleh  Creative Colours Asia (001939881-W)