Tahniah! Anda hanya beberapa langkah lagi ke arah membebaskan diri anda dari kerunsingan melampau perancangan perkahwinan!!


BAKAL MENJADI MILIK ANDA!

eBook IMPIAN PENGANTIN

BONUS ISTIMEWA
 

Tidak Dilupakan...

Tiga lagi PANDUAN HEBAT!!

PANDUAN BERKASIH

PANDUAN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN

PANDUAN MALAM PERTAMA

Saya bersetuju untuk untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk demi kecemerlangan dan kegemilangan majlis perkahwinan saya yang akan diingati selamanya ini dengan harga

RM 30 sahaja!

Terdapat DUA LANGKAH penting untuk membuat pembelian ebook ImpianPengantin.com beserta dengan bonus-bonusnya.

Langkah 1: Membuat Bayaran

Bagi memudahkan anda, kami menyediakan dua cara untuk anda membuat pembayaran. Anda boleh memilih salah satu kaedah ini mengikut kesesuaian anda.

KAEDAH #1 : PEMBAYARAN ONLINE SECARA ONLINE TRANSFER / ATM TRANSFER / CASH DEPOSIT
(Anda akan menerima ebook dalam masa 24 jam)

 

Sila lakukan pembayaran berjumlah RM30.00 ke salah satu akaun di bawah dengan menggunakan kaedah Online Transfer (Maybank2u.com/Cimbclicks.com.my), ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 564810007162 Creative Colours Asia
CIMB 1438 0000 168108 Creative Colours Asia

Jika anda melakukan urusan pembayaran secara online (fund transfer), sila masukkan alamat email info@impianpengantin.com ke dalam ruang yang disediakan bagi memudahkan rujukan dan pengesahan (Contoh bagi Maybank2u.com ditunjukkan di bawah).

Maybank Screen Print

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan di kemudian hari.

atau

KAEDAH #2 : PEMBAYARAN MENERUSI PAYPAL/KAD KREDIT RM30

Sila tekan butang BUY NOW paypal di bawah untuk membuat bayaran menerusi paypal atau kad kredit.

 

Langkah 2: Isi Borang Tempahan

PENTING: Pastikan anda mengisi borang di bawah bersama maklumat transaksi bayaran anda (sama ada Kaedah #1 atau Kaedah #2) bagi memudahkan urusan pengesahan oleh pihak kami. Pesanan anda tidak dihantar selagi, anda tidak mengisi borang ini.

PERINGATAN: Anda hanya perlu mengisi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja.
Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Kaedah Pembayaran
:
*
Nama Pemprosesan
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
 
  

(Sila pastikan anda copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u/cimbclicks. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor rujukan, tarikh serta lokasi ATM)
  1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 24 jam kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. PASTIKAN ANDA MENYEMAK INBOX DAN JUGA SPAM BOX AKAUN EMAIL.
  2. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada Team impianpengantin.com dengan segera di alamat email info@impianpengantin.com
  3. Impianpengantin.com adalah sebuah produk di bawah Creative Colors Asia (001939881-W), sebuah syarikat yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Home